Home Vakantie gids Limak hotels – De ideale hotels voor gezinnen

Limak hotels – De ideale hotels voor gezinnen

152
0

Limak hotels Turkije, ideaal voor gezinnen.

Natuurlijk kunt u een vakantie Turkije met uw gezin doorbrengen in elk hotel aan de Turkse Rivièra. Maar eerlijk gezegd, zou u niet willen uw vakantie met het gezin doorbrengen in een hotel of resort Turkije dat als gezinsvriendelijk is verklaard? Een hotel met familiekamers en kinderrecreatie programma?

Kies uw keuze voor een gezinsvakantie voor de Limak Hotels & Resorts . Ontspan op een zeer aangename manier van de inspanningen van het dagelijks leven terwijl uw kinderen de beste dagen van het jaar met ons doorbrengen.

De 5-sterrenhotels van Limak Resorts bieden ideale omstandigheden voor een geslaagde en eersteklas gezinsvakantie aan de Turkse Middellandse Zee.

We willen graag een paar redenen met u delen waarom u uw vakantie met het gezin in een van de populaire 5-sterren hotels van de Limak Hotel Group zou doorbrengen.

1 – Concept voor het familiehotel
Reeds bij het ontwerp van Limak Hotels & Resorts aan de Turkse Riviera is besloten om de gezinnen een onvergetelijke vakantie in Turkije te bieden.

Zo zijn bijna alle gebieden in de hotels afgestemd op de behoeften en wensen van gezinnen. Of het nu gaat om onderdak of het organiseren van alledaagse entertainmentprogramma’s, u zult snel merken dat alles is opgezet voor een optimale vakantie met het hele gezin.

Direct naar: alle lastminutes Turkije bij De Vakantie Discounter

2 – De Lemmy Kids Club
Of u nu kiest Limak Limra Hotel in Kemer, Limak Lara Deluxe in Lara in de buurt van Antalya, Limak Arcadia Resort in Belek of Limak Atlantis Resort in Belek: In elk van de vijf sterren hotels een kinderclub beschikbaar voor de jongere gasten, een kinderclub voor kinderen van 4 tot 12 jaar in de miniclub en tussen 13 en 17 jaar in de Teens Club.

3 – Aanbiedingen voor kinderen in de kinderclub
Naast algemene aanbiedingen zoals schilderen, knutselen, dansen en zingen, krijgen de kleine gasten van de Lemmy Kids Club dagelijks een wisselend weekprogramma aangeboden. Op een dag wordt samen Pizza gebakken, op een dag vinden de Olympische zomerspelen plaats en een andere dag is er een reis naar een ponyboerderij. Op de dag van de piraten stappen de kinderen in het hotel en op de Indiase dag sluipen de kinderen stil over het hotelgebied. Dus er is elke dag veel plezier gegarandeerd!

4 – Zwembaden en waterglijbanen voor kinderen
Wat zou een vakantie zijn zonder waterglijbanen en zwembaden. In elk van de Limak hotels aan de Turkse Rivièra vindt u niet alleen verschillende waterglijbanen, maar ook altijd een 30 cm diep en apart kinderbad.
Het overdekte zwembad is tijdens het winterseizoen geopend en heeft ook een apart kinderbad. In de Limak Lara Deluxe heeft het verwarmde binnenzwembad zelfs een glijbaan.

In alle Limak-hotels zijn getrainde zwemmers in het zomerseizoen aanwezig als toezichthouders zowel bij het buitenzwembad als op het strand.

5 – Kids Buffet
Als je kinderen hebt, weet je dat kinderen van fast food houden. En natuurlijk bieden limak-hotels ook hotdogs, friet, nuggets en noedels aan. Maar ook altijd voldoende fruit en gevarieerde salades.

Voor de hoofdmaaltijden vindt u een speciale ruimte voor kinderen in het hoofdrestaurant. Op het kinderbuffet zijn niet alleen speciale kindermenu’s samengesteld, maar hier vindt u altijd een sterilisator voor babyflessen, gepureerde babyvoeding of melk en een magnetron.

6 – Meer entertainment
Natuurlijk hoeven onze kleine gasten niet voor de lol en verandering dagelijks naar de kinderclub te gaan. Naast een bezoek aan de Kids Club kunnen kinderen minigolfen of voetballen, afhankelijk van het hotel.

Elk hotel heeft ook een Game Centre. Hier kunnen kinderen spelen met een Playstation of hun talent en vaardigheden testen in andere computerspellen.

Het hoogtepunt is echter de Minidisco in het amfitheater, dat elke avond plaatsvindt tijdens het zomerseizoen. Direct na het eten begint de minidisco. Hier zijn de kleine gasten erg groot!

Direct naar: alle lastminutes Turkije bij De Vakantie Discounter

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in