Home Vakantie gids e-Visum Turkije aanvragen

e-Visum Turkije aanvragen

182
0

Een e-Visum (elektronische visum) is een officieel document om naar Turkije te kunnen reizen.

Het e-Visum is een snelle alternatief voor traditionele visum die afgegeven worden bij de douanekantoren.

Als aanvrager kun jij na de invoeren van de benodigde informatie binnen enkele minuten je visum voor Turkije regelen. Net als een vliegticket kun jij na succesvol je visum meteen uitprinten of downloaden, je ontvangt je visum ook op je email.

Een e-visum Turkije kunt u via internet overal aanvragen zo bespaart u dus tijd en hoeft niet bij aankomst in Turkije aanvragen.

Een e-visum Turkije is 180 dagen geldig, in die 180 dagen kunt u maximaal 90 dagen in Turkije verblijven.

Als u via Turkije naar andere land vliegt, en verlaat u de luchthaven niet dan heeft u geen visum nodig.

U kunt direct bij de Turkse overheid (evisa.gov.tr) e-visum Turkije aanvragen.

Omdat het kan soms lastig zijn om rechtstreeks via de officiële
website van Turkije een e-Visum aan te vragen. Dit omdat ze niet beschikken over een degelijke klantenservice, maar ook omdat zij niet alle betaalmogelijkheden bieden. kunt u via eVisa Application Services uw e-visum Turkije aanvragen.

eVisa Application Services is een klant- en servicegericht bedrijf die visum aanvragen verwerkt en mensen helpt bij het aanvragen hiervan.
eVisa Application Services biedt volgende betaalmiddelen voor uw aanvraag iDEAL, Bancontact/Mister Cash, Visacard, Mastercard en eMaestro. Zo kunt u dus altijd betalen op de manier waar u zich het meest prettig en veilig bij voelt.

Wat bieden wij?
Afgezien van de verschillende betaalmogelijkheden, bieden wij nog vele extra’s. Wij doen ons uiterste best om de klant zo goed mogelijk te helpen maar ook om het de klant zo makkelijk mogelijk te maken. Zo hebben wij ingebouwde controles op ons aanvraagformulier. Dit voorkomt namelijk de meest gemaakte fouten. Daarnaast controleren wij elke aanvraag handmatig. Zodat wij kunnen controleren op eventuele fouten. Mochten wij een foutje tegenkomen voordat wij de aanvraag verwerkt hebben, nemen wij direct contact op met de klant om het te bespreken. Maken wij zelf een fout, dan vragen wij kosteloos een nieuw visum voor u aan. Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat er door u een fout is gemaakt, die wij niet kunnen achterhalen. Denk bijvoorbeeld aan het juist spellen van een naam. Wanneer wij de aanvraag reeds hebben verwerkt, en de klant ontdekt deze fout, zullen wij de klant altijd tegemoet komen. Heeft u geen printer of is de inkt op? Wij bieden u ook de mogelijkheid om tegen een kleine meerprijs van €3,- uw visum per post naar u te versturen.

Wat zijn de kosten van een eVisum?
U betaalt de prijs welke wordt bepaald door de Turkse overheid, deze is vastgesteld op $20,- USD.

Wij vragen voor onze bemiddelings- en administratiekosten een bedrag van €12,- per aanvraag. Wij hanteren een vast bedrag van €25,- per aanvraag, ongeacht de wisselkoers. Wanneer uw aanvraag wordt afgewezen, storten wij het volledige aankoopbedrag terug op uw rekening.

Wat vinden klanten van eVisa Application Services?
Wij werken met een klantenbeoordelingssysteem genaamd Kiyoh. Onze klanten hebben onze service beoordeeld met een 8,9! Waarvan 99% ons aanbeveelt. Hier zijn wij uiteraard erg dankbaar voor,
maar wij vinden dat het altijd beter kan. Wij doen ons uiterste best om zo efficiënt en effectief mogelijk te werken!
Kijk op www.evisumturkije-aanvragen.nl voor meer informatie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in