Vakantie in Dalyan

Last minute en All Inclusive Dalyan? Een vakantie in Dalyan wordt vooral aanbevolen voor natuurliefhebbers. Turkije is méér dan Marmaris of Alanya. Voor een natuurvakantie Turkije is dit, Dalyan, een geweldige bestemming. Toch is het ook mogelijk een all inclusive Turkije in Dalyan te boeken.

Katoenen velden langs een riviertje, dennenbossen bedekken de heuvels en bergen van een grotendeels natuurlijk landschap, op wier hellingen soms stenen zichtbaar zijn. Een van de mooiste landschappen van de Lycische kust is de brede baai van Dalyan.

Dalyan Yavuz Hotel

0
Hotel Yavuz is in 2012 gemoderniseerd. De accommodatie met airconditioning beschikt over 10 eenpersoonskamers en 15 tweepersoonskamers. De receptie is 24 uur geopend. Een...

Dalyan Keskin Hotel

0
Het hotel is prachtig gelegen met uitzicht op de groene heuvels van Dalyan, waar historische rotsgraven te bezoeken zijn. Het ligt ongeveer 800 meter...

Club Alla Turca in Dalyan

Dalyan Club Sahin Apart

Basar Hotel Dalyan

Dalyan Keskin Hotel

Dalyan Hotel Calypso

Dalyan Yavuz Hotel

Meer over Dalyan

Ten zuidoosten van Marmaris aan de monding van de rivier de Dalyan ligt Kaunos. De ruïnes van Kaunos liggen ongeveer 1000 meter van Dalyan en zijn zowel over land als over water te bereiken. Na deze havenstad tussen Karien en Lycia, wordt de “kaunische Liefde” (broederliefde) genoemd. De Carische stad Kaunos werd gebouwd rond de 7e eeuw voor Christus. De Akropolis van Kaunos is vooral de moeite van het bekijken waard: de heuvel biedt een prachtig uitzicht over de oude stad en over het rivierlandschap (ongeveer 50 m, niet zo gemakkelijk te bereiken). Op de helling van de Akropolis zijn de 34 rijen zitplaatsen van het theater in twee rijen versprongen, gedeeltelijk in de rots gehouwen, gedeeltelijk onderbouwd. Op het zadel ten noordwesten van het theater liggen de ruïnes van een christelijke basiliek, een Romeins badhuis, een ronde tempel en een klein gebouw, vermoedelijk een bibliotheek.

Zwemmen en stranden in Dalyan en omgeving
Alleen per boot bereikt u het strand van Iztuzu, dat bekend staat om zijn schildpadden uit Caretta-Caretta. Het westelijke deel van Iztuzu strand waar het bos voldoet aan de zee, is aan te bevelen met zijn onderwater schoonheid voor duikers. Het strand Iztuzu wordt beschermd en je hebt om de selectie te baden in de zoetwaterlagune of zwemmen in het heldere blauwe zoute wateren van de Middellandse Zee. Op het strand is er een café, kleedkamers en toiletten. Het strand is gratis. Parasols en ligstoelen kunnen worden gehuurd.

Dalyan
zeer lichte bewolking
24 ° C
24 °
24 °
31 %
8.2kmh
20 %
za
30 °
zo
25 °
ma
25 °
di
26 °
wo
25 °
de vakantie discounter banner

Dalyan foto's