Luxe, pracht en comfort zijn gecombineerd met het heerlijke klimaat van de Middellandse Zee in Delphin Imperial Hotel. Delphin Imperial is een ontmoetingsplaats van degenen die dromen van een uitstekende vakantie. Dit prachtige All inclusive hotel ligt in Lara, op 15 km van het centrum van Antalya, 10 km van de luchthaven.

Delphin Imperial zich uitstrekt over een totale oppervlakte van 54.000 m2, biedt met haar architectuur, met zijn zorgvuldig ingerichte kamers, met zijn suites, die luxe en comfort elegant samen te brengen, met zijn recreatieve voorzieningen, waar je plezier kunt hebben met zijn geweldige smaak een speciale vakantie-ervaring.

Kamers
Delphin Imperial, waar men alle details heeft gemaakt voor uw uitstekende vakantie-ideeën, zijn er 505 superior kamers, 38 familiekamers, 21 Lagoon kamers, 14 suites, 64 junior suites en 8 kamers voor gehandicapten, een totaal van 650 kamers. De kamers, die zijn ontworpen in een speciaal ontwerp, zijn in Vintage & Artdecor en ook postmodern en klassiek land. De kamers, waarin elegantie en functionaliteit perfect gecombineerd zijn, zorgen ervoor dat u zich luxe en kwaliteit voelt.

Voor gezinnen met baby’s kunnen babyspoelbakken, potties, ontlasting, (baby) melk, slabbetjes, flessenwarmer en biologische babyvoeding worden geregeld.

Eten en drinken: Ultra All Inclusive
Tijdens uw verblijf in de Delphin Imperial kunt u de heerlijke specialiteiten proeven. 8 à la carte restaurants, in aanvulling op de belangrijkste restaurant Gusto, die beschikt over een groot terras met ruimte voor 1.500 mensen speciale gerechten uit verschillende landen en voor de uitstekende smaak klaar voor jou.

Het Gusto Restaurant serveert lekkernijen van het buffet. Terwijl u de heerlijke en zorgvuldig voorbereide specialiteiten te proeven van de uitstekende chef-koks.

Ottoman, Italiaans, Fusion, Frans, het Verre Oosten, Grieks. De heerlijke smaken over de hele wereld kan worden bemonsterd in het à-la-carte restaurants. Geniet van de onvergetelijke smaaksensaties.

Activiteiten:
In het Delphin Imperial kunt u altijd recreatieve activiteiten vinden waar u uw tijd met veel plezier kunt doorbrengen. Gedurende de dag zijn er sportwedstrijden en poolspellen; ’s Avonds is er onbeperkt plezier, zoals revue, skits, showanimaties, disco, circusvoorstellingen en nog veel meer. Als u een nog actievere vakantie wilt doorbrengen, kunt u uw tijd doorbrengen op het volleybalveld en het minivoetbalveld of op de tennisbaan, deelnemen aan de beachvolleybalwedstrijden of genieten van de extra sporten die worden aangeboden door het watersportcentrum.
De gesloten en open zwembaden met glijbanen en het spacentrum zijn er voor uw plezierige tijd in het Delphin Imperial. Terwijl je geniet van deze schoonheden, zullen je kinderen net zo blij zijn als jij. Delphin Imperial heeft animatieteam voor kinderen en tieners, een kinderclub (4-12 jaar), Teen Club (13-14 jaar), jeugd park, kinderdisco, kinderbioscoop en kindermenu’s beschikbaar. De speciaal menu voor kinderen in het restaurant, gesloten en open Kinderzwembaden, speciale kinderbars behoren tot de aangeboden diensten. The Dolphin Imperial heeft ook een arcade, internetcafé en een bioscoop.

Spa & Wellness
Het originele Verre Oosten masseert thermo-thermische therapie (uitgevoerd door mos en koude modder), natuurlijke peelingbehandelingen, balneotherapie, Cleopatra-massage met honing en melk, persoonlijke lichaamsrituelen, huidverzorging uitgevoerd door ervaren schoonheidsspecialisten, baden, de speciale Finse en Russische sauna’s, de zoutkamer en je vindt de regenbehandeling in de Imperial Spa. Imperial Spa is een ontspanningscentrum van 2200 m2 en biedt je alles wat je maar kunt wensen van huidverzorging en massage.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in