All Inclusive: Kindvriendelijke hotels Turkije

Hotel Rixos Sungate in Kemer

Kemer Rixos sungate3 Hotel Rixos Sungate in KemerHotel Rixos Sungate is officieel een vijfsterren hotel maar heeft de eigenschappen van een zeven sterren hotel. Luxe staat centraal in dit prachtige hotel, de bouwstijl straalt het zelfs uit. De moderne kamers, de sfeervolle restaurants en bars, de uitgebreide Spa en wellness en het aquapark. Dit prachtige hotel ligt direct aan het strand van Beldibi, het gezellige centrum van Kemer ligt op 17km

neckermann Hotel Rixos Sungate in Kemer

Hotel Club Mega Saray in Belek

Belek Club Mega Saray 3 Hotel Club Mega Saray in BelekHotel Club Mega Saray is een grote hotelcomplex ligt direct aan strand. Het hotel beschikt  over vele faciliteiten zoals 3 zwembaden, 11 tennisbanen, 6 à la carte restaurants, een beautysalon en jacuzzi.

neckerman Hotel Club Mega Saray in Belek

Hotel WOW Topkapi Palace in Antalya

Antalya wow topkapi palace2 Hotel WOW Topkapi Palace in AntalyaHotel WOW Topkapi Palace is een vakantiedorp met leuke gebouwen en pleintjes zoals Topkapi palace in Istanbul en ligt direct aan het fijne zandstrand van Kundu. WOW Topkapi Palace heeft faciliteiten waaronder het uitgebreide animatieprogramma, grote zwembaden en uistekende Ultra All Inclusive formule.

neckerman Hotel WOW Topkapi Palace in Antalya

Hotel Cornelia De Luxe Resort in Belek

Belek cornelia de luxe resort3 Hotel Cornelia De Luxe Resort in BelekHotel Cornelia De Luxe Resort is een prachtig All Inclusive hotel aan het strand van Belek. Dit resort is echt aanrader voor jong en oud. Het hotel beschikt grote zwembaden met aquapark, 6 restaurants, 8 bars. In de omgeving van het hotel liggen Golfbanen.

neckerman Hotel Cornelia De Luxe Resort in Belek

Hotel Rixos Tekirova Resort in Kemer

kemer rixos tekirova 3 Hotel Rixos Tekirova Resort in KemerHotel Rixos Tekirova Resort is een prachtige All Inclusive hotel met fantastisch ligging. Het vijfsterren hotel ligt direct aan het fijne strand. Hotel Rixos Tekirova is een absoluut tophotel in een prachtige omgeving.

kras Hotel Rixos Tekirova Resort in Kemer

Hotel Voyage Sorgun in Side

Side voyage sorgun3 Hotel Voyage Sorgun in SideHotel Voyage Sorgun ligt in een rustige omgeving en is omgeven door een pijnbomenbos. Het Ultra All Inclusive resort beschikt over vele faciliteiten zoals 7 bars, spacentrum, 8 à la carte a la carte restaurants en groot zwembad met 4 glijbanen. Het gezellige centrum van Side ligt op 3km.

kras Hotel Voyage Sorgun in Side 

 

neckerman Hotel Voyage Sorgun in Side

Hotel Long Beach Resort in Alanya

Alanya long beach3 Hotel Long Beach Resort in AlanyaHotel Long Beach Resort is een groot en moderne resort logt direct aan het prachtige strand. Long Beach Resort beschikt heel veel faciliteiten, 7 ruime zwembadden met 8 glijbanen, 4 a la carte restaurants, diverse bars en wilkentjes. Dit hotel ligt op 20 km van Alanya

kras Hotel Long Beach Resort in Alanya

neckerman Hotel Long Beach Resort in Alanya

Hotel Miracle Resort in Antalya

Antalya miracle resort3 Hotel Miracle Resort in AntalyaHotel Miracle Resort is een prachtige resort met uitgebreide Ultra All Inclusive formule. Al jaren is dit hotel zeer populair door Nederlanders. Dit hotel heeft een zeer groot zwembad met glijbanen, diverse bars en 4 a la restaurants.

neckerman Hotel Miracle Resort in Antalya
kras Hotel Miracle Resort in Antalya

Hotel La Mer in Kemer


kemer Hotel La Mer5 Hotel La Mer in KemerHotel La Mer
is een prachtige vijfsterren ligt direct aan het fijne strand van Goynuk. Door de prachtige ligging aan het strand en omgeven door een goed onderhouden tuin, is Hotel La Mer een uniek vakantieplaatje. Het centrum van Kemer ligt op 6km.

Hotel WOW Kremlin Palace in Antalya

Antalya wow kremlin palace4 Hotel WOW Kremlin Palace in AntalyaZoals de naam ook zegt, in WOW Kremlin Palace waant u zich op het Rode Plein in Moskou. Dit prachtige All Inclusive hotel in Kundu geheel in de stijl van het Rode Plein van Moskou gebouwd. WOW Kremlin Palace beschikt over een grote hoeveelheid aan faciliteiten, waaronder uitgebreide animatie, diverse zwembaden met glijbanen, 6 à la carte restaurants, gratis draadloos internet en moderne kamers.

neckerman Hotel WOW Kremlin Palace in Antalya
Powered by WordPress, Installed by Installatron. | Designed by: Dog Groomer c1000 dagje uit tatil