All Inclusive: Hotels Belek

Hotel Club Mega Saray in Belek

Belek Club Mega Saray 3 Hotel Club Mega Saray in BelekHotel Club Mega Saray is een grote hotelcomplex ligt direct aan strand. Het hotel beschikt  over vele faciliteiten zoals 3 zwembaden, 11 tennisbanen, 6 à la carte restaurants, een beautysalon en jacuzzi.

neckerman Hotel Club Mega Saray in Belek

Hotel Cornelia De Luxe Resort in Belek

Belek cornelia de luxe resort3 Hotel Cornelia De Luxe Resort in BelekHotel Cornelia De Luxe Resort is een prachtig All Inclusive hotel aan het strand van Belek. Dit resort is echt aanrader voor jong en oud. Het hotel beschikt grote zwembaden met aquapark, 6 restaurants, 8 bars. In de omgeving van het hotel liggen Golfbanen.

neckerman Hotel Cornelia De Luxe Resort in Belek

Hotel Maritim Pine Beach Resort in Belek

Belek Maritim Pine Beach Resort2 Hotel Maritim Pine Beach Resort in BelekHotel Maritim Pine Beach Resort is een prachtige All Inclusive hotel en ligt direct aan het fijne strand. Dit gezellige vijfsterren hotel wordt omgeven door een ruime tuin met dennenbomen. Maritim Pine Beach Resort is een ideale plek voor uw droom vakantie.

Hotel Xanadu Resort in Belek

Belek xanadu resort3 Hotel Xanadu Resort in BelekHotel Xanadu Resort is een schitterend hotel gelegen in een prachtige tuin en direct aan het strand. Xanadu Resort heeft een uitgebreid Ultra All Inclusive pakket met een 24-uurs service. Dit resort beschikt over 4 grote zwembaden met 3 grote glijbanen.

neckerman Hotel Xanadu Resort in Belek

Hotel Limak Arcadia in Belek

Belek Limak Arcadia3 Hotel Limak Arcadia in BelekHotel Limak Arcadia is een ideaal hotel voor families met kinderen. Het hotel bestaat uit verschillende gebouwen en ligt direct aan zee en wordt omgeven door een woud van pijnbomen.

Hotel IC Santai in Belek

Belek Hotel IC Santai4 Hotel IC Santai in BelekHotel IC Santai gelegen in een mooie tuin, en ligt direct aan het fijne privestrand. In de omgeving bevinden meerdere golfbanen.

kras Hotel IC Santai in Belek

Club Hotel Asteria in belek

Belek Club Hotel Asteria2 Club Hotel Asteria in belekClub Hotel Asteria is een prachtig Ultra All Inclusive vakantiepark met een geweldige grote tuin en een ruime zwembad. Deze geweldige vakantiedorp ligt direct aan het fijne strand van Belek. Club Asteria is al jaren zeer populaire resort door Nederlanders.

neckerman Club Hotel Asteria in belek
kras Club Hotel Asteria in belek

Hotel Barcelo Tat Beach in Belek

Belek Hotel Barcelo Tat Beach2 Hotel Barcelo Tat Beach in BelekHotel Barcelo TAT Beach is vooral bekend door golfliefhebbers, dit hotel heeft eigen golfbaan met 27 holes. Daarom is het zeer geschikt voor golfliefhebbers. Barcelo TAT Beach is een van de oudste hotel in de regio maar is vorig jaar Barcelo keten volledig gerenoveerd, het gehele hotel heeft een nette uitstraling en de kamers zijn prachtig geworden. Dit prachtige all inclusive hotel ligt aan een privé strand en beschikt over een prachtige aangelegde tuin en een groot zwembad. Op slechts 800 meter ligt de 27 holes golfbaan van Barcelo TAT Beach.

Hotel Rixos Premium

Belek Rixos premium3 300x215 Hotel Rixos PremiumHotel Rixos Premium is een aparte klasse hotel, om eerlijk te zeggen is dit hotel geen vijf sterren maar meer waard. Dit is een hotel voor de vakantiegangers die echt exclusive wil hebben. Rixos hotel ligt in een groene omgeving vlakbij de golfbanen. Goede adres voor golfliefhebbers dus. Het prive strand van Rixos Premium is maar liefst 1 km lang en alleen voor de hotel gasten. Daarnaast heeft dir prachtige hotel talloze activiten en faciliteiten voor jong en oud.


kras Hotel Rixos Premium
neckerman Hotel Rixos Premium

Hotel Voyage Belek

Belek Voyage6 300x199 Hotel Voyage BelekWilt u zorgeloze vakantie? Dan moet u zeker naar Voyage Belek hotel gaan. Dit prachtige hotel heeft naast uitgebreide faciliteiten voor jong en oud heeft ook heel goede Ultra All Inclusive concept.

kras Hotel Voyage Belek

neckerman Hotel Voyage Belek
Powered by WordPress, Installed by Installatron. | Designed by: Dog Groomer c1000 dagje uit tatil