All Inclusive: 4 sterren hotels in Turkije

Club Hotel Titan in Alanya

Club Hotel Titan is geweldig hotel met fantastisch beoordelingscijfer. Dit viersterren hotel heeft vriendelijk personeel en goede service. Het centrum van Alanya ligt op 14km.

 

 

 

Hotel Merlin Beach in Alanya

Hotel Merlin Beach is een viersterren All Inclusive hotel. Zowel voor de kinderen als voor volwassenen is er genoeg te doen. Het gezellige centrum van Alanya ligt op 4km.

 

 

Hotel Club Mega Saray in Belek

Belek Club Mega Saray Hotel Club Mega Saray is een grote hotelcomplex ligt direct aan strand. Het hotel beschikt  over vele faciliteiten zoals 3 zwembaden, 11 tennisbanen, 6 à la carte restaurants, een beautysalon en jacuzzi.


Hotel Pineta Park Deluxe in Marmaris

Hotel Pineta Park DeluxeHotel Pineta Park Deluxe is een zeer populaire All Inclusive hotel door Nederlandsers. Dit prima 4-sterren hotel iseen uitstekend hotel in zijn klasse, een goede ligging en een scherpe prijs. Het levendige centrum van Marmaris ligt op 3km

Club Nergis Beach in Marmaris

Club Nergis BeachClub Nergis Beach biedt u een leuke All Inclusive vakantie met een voordelige prijs. Dit prachtige viersterren hotel ligt direct aan de boulevard en aan het strand van Marmaris. Het gezellige barstreet ligt op loopafstand.

Hotel Grand Seker in Side

Hotel Acar AlanyaHotel Acar is een kleinschalig All inclusive hotel op slechts 3 km van het centrum van Alanya. Het strand ligt op 250m.

 

Hotel Pegasos Tropical in Sarigerme

Sarigerme Hotel Pegasos Tropical
Wilt u tropische vakantie in Turkije, Dan bent u in Hotel Pegasos Tropical welkom, Dit hotel is het adres voor een tropische vakantie in de Turkse zon. Pegasos Tropical ligt in een prachtige omgeving en direct aan het strand.

Hotel Sun Hill in Bodrum

Bodrum-sun-hillHotel Sun Hill is een leuke viersterren All Inclusive hotel in levendige Gumbet, het strand ligt op 500m. Dit populaire hotel staat bekend om de mooie kamers, het schitterende uitzicht, goede service en met scherpe prijzen.


Hotel Grand Cettia in Marmaris

Marmaris Grand CettiaHotel Grand Cettia is een populaire vier sterren All Inclusive hotel met gastvrije personeel. Dit gezellige hotel lig op 1km van het strand en het levendige centrum van Marmaris ligt op 2km


Hotel Dalyan Resort in Dalyan

Hotel Dalyan ResortHotel Dalyan Resort is een leuke vier sterren hotel en ligt in de schitterende rivierdelta van de Dalyan rivier. In Dalyan vindt u geen massatoerisme, maar de intieme sfeer van het leven zoals dat al eeuwen gaat in deze streek. Het gezellige centrum van Dalyan ligt op loopafstand. Het strand van Dalyan ligt op 11km en te bereiken per boot.

Powered by WordPress | Designed by: Dog Groomer c1000 dagje uit tatil