All Inclusive: 4 sterren hotels in Turkije

Club Hotel Titan in Alanya

Alanya club titan1 Club Hotel Titan in AlanyaClub Hotel Titan is geweldig hotel met fantastisch beoordelingscijfer. Dit viersterren hotel heeft vriendelijk personeel en goede service. Het centrum van Alanya ligt op 14km.

neckermann Club Hotel Titan in Alanya  

 

kras Club Hotel Titan in Alanya

Hotel Club Mega Saray in Belek

Belek Club Mega Saray 3 Hotel Club Mega Saray in BelekHotel Club Mega Saray is een grote hotelcomplex ligt direct aan strand. Het hotel beschikt  over vele faciliteiten zoals 3 zwembaden, 11 tennisbanen, 6 à la carte restaurants, een beautysalon en jacuzzi.

neckerman Hotel Club Mega Saray in Belek

Hotel Pineta Park Deluxe in Marmaris

Marmaris pineta park deluxe1 Hotel Pineta Park Deluxe in MarmarisHotel Pineta Park Deluxe is een zeer populaire All Inclusive hotel door Nederlandsers. Dit prima 4-sterren hotel iseen uitstekend hotel in zijn klasse, een goede ligging en een scherpe prijs. Het levendige centrum van Marmaris ligt op 3km

Club Nergis Beach in Marmaris

marmaris nergis beach 1 Club Nergis Beach in MarmarisClub Nergis Beach biedt u een leuke All Inclusive vakantie met een voordelige prijs. Dit prachtige viersterren hotel ligt direct aan de boulevard en aan het strand van Marmaris. Het gezellige barstreet ligt op loopafstand.

Hotel Merlin Beach in Alanya

Alanya merlin beach4 Hotel Merlin Beach in AlanyaHotel Merlin Beach is een viersterren All Inclusive hotel. Zowel voor de kinderen als voor volwassenen is er genoeg te doen. Het gezellige centrum van Alanya ligt op 4km.

Hotel Grand Seker in Side

Alanya acar1 Hotel Grand Seker in SideHotel Acar is een kleinschalig All inclusive hotel op slechts 3 km van het centrum van Alanya. Het strand ligt op 250m.

 

Hotel Pegasos Tropical in Sarigerme

Sarigerme Hotel Pegasos Tropical2 Hotel Pegasos Tropical in Sarigerme
Wilt u tropische vakantie in Turkije, Dan bent u in Hotel Pegasos Tropical welkom, Dit hotel is het adres voor een tropische vakantie in de Turkse zon. Pegasos Tropical ligt in een prachtige omgeving en direct aan het strand.

Hotel Sun Hill in Bodrum

Bodrum sun hill3 Hotel Sun Hill in BodrumHotel Sun Hill is een leuke viersterren All Inclusive hotel in levendige Gumbet, het strand ligt op 500m. Dit populaire hotel staat bekend om de mooie kamers, het schitterende uitzicht, goede service en met scherpe prijzen.

neckerman Hotel Sun Hill in Bodrum

Hotel Grand Cettia in Marmaris

Marmaris Grand cettia2 Hotel Grand Cettia in MarmarisHotel Grand Cettia is een populaire vier sterren All Inclusive hotel met gastvrije personeel. Dit gezellige hotel lig op 1km van het strand en het levendige centrum van Marmaris ligt op 2km

neckerman Hotel Grand Cettia in Marmaris

Hotel Dalyan Resort in Dalyan

Dalyan Dalyan resort2 Hotel Dalyan Resort in DalyanHotel Dalyan Resort is een leuke vier sterren hotel en ligt in de schitterende rivierdelta van de Dalyan rivier. In Dalyan vindt u geen massatoerisme, maar de intieme sfeer van het leven zoals dat al eeuwen gaat in deze streek. Het gezellige centrum van Dalyan ligt op loopafstand. Het strand van Dalyan ligt op 11km en te bereiken per boot.

neckerman Hotel Dalyan Resort in Dalyan
Powered by WordPress | Designed by: Dog Groomer c1000 dagje uit tatil