Hotel Aegean Dream Resort in Bodrum

Bodrum Hotel Aegean Dream Resort4 Hotel Aegean Dream Resort in BodrumHotel Aegean Dream Resort bevindt zich in Turgutreis die één van de mooiste plaatsen op het Bodrum schiereilanden en is aan het strand gelegen.
Het complex bevind zich op een terrein van 30.000 vierkante meter, met een betoverend atmosfeer en bestaat uit 2 gebouwen.

neckerman Hotel Aegean Dream Resort in Bodrum
kras Hotel Aegean Dream Resort in Bodrum

De afstand van de luchthaven is 51 km en 20 Km van Bodrum, het centrum van Turgutreis bevind zich op 1 km van het hotel.

Aegean Dream Resort, bestaat uit 251 kamers die verspreid zijn in 2 gebouwen te weten Dream Resort en Dream Select. In het complex die in haar structuur 5 restaurants heeft die internationale en plaatselijke gerechten aanbieden, 6 bars heeft waar diverse dranken worden aangeboden. In het complex bevinden zich 2 open zwembaden, 1 gesloten zwembad, 2 kinderzwembaden en waterglijbanen tevens bevinden zich ook voor de kinderen een kinderpark en speeltuin. Biedt een perfecte service ook voor de gasten die tijdens de vakantie moeten werken met haar conferentiezaal, 2 vergaderkamers en business center. Het complex die allerlei behoeften van sportverliefden beantwoordt met haar watersportactiviteiten, 3 tennisbanen, 6 voetbalvelden, strandvolleybal en openluchtgym, biedt ook aan de amusementsliefhebbers verschillende keuzes met haar amfitheater, Dream Disco en cinema en biljartsalon. Bied tevens de gasten de open en gesloten parkeer plaats.

Bodrum Hotel Aegean Dream Resort2 Hotel Aegean Dream Resort in Bodrum

neckerman Hotel Aegean Dream Resort in Bodrum
kras Hotel Aegean Dream Resort in Bodrum

In Aegean Dream Resort bevinden Dream Select Restaurant, Mandala Spa, babyoppas, duikerschool, kapper, telefoon, fax, fotokopie, stomen, fotograaf, minimarkt, juwelier, autoverhuur, internetcafé en dokter te betalen.

Bodrum Hotel Aegean Dream Resort1 Hotel Aegean Dream Resort in Bodrum

neckerman Hotel Aegean Dream Resort in Bodrum
kras Hotel Aegean Dream Resort in Bodrum

2 Beoordelingen: Hotel Aegean Dream Resort in Bodrum

  1. Bart zegt:

    Dit hotel hebben wij voor de 4e keer bezocht en het voelt een beetje als thuiskomen dit was onze eerste keer met Corendon en het is ons zeer goed bevallen.

  2. Leo zegt:

    Goed hotel. Eten kan gevarieerder. Jammer dat er door het hotel niet opgetreden wordt tegen de territoriumdrift van veel vakantiegangers (handdoeken al heel vroeg op bedjes leggen).

Geef een reactie

Powered by WordPress, Installed by Installatron. | Designed by: Dog Groomer c1000 dagje uit tatil